Skip to Content

Stichting Studentec

Bestuursleden Stichting Studentec

Egbert Edelbroek (Voorzitter)
 
Opleiding
Na de HBO opleiding Personeel & Organisatie heeft Egbert een vervolgstudie Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Inmiddels ook opgeleid tot master NLP coach.
 
Werkervaring
Egbert heeft in 2004 Training- en Adviesburo Edel Consult opgericht. Edel Consult adviseert en bedrijven en ontwikkelt en verzorgt trainingen op het gebied van Bedrijfskunde en Human Resource Management. Daarnaast bemiddelt hij in trainers en trainingsacteurs op het gebied van Communicatie en Toegepaste Psychologie.
 
Gedreven door innovatie en avontuur is Egbert sinds 2007 ook oprichter en voorzitter van Stichting Studentec, waarin hij i.s.m. collega Rob innovatieve onderwijsconcepten ontwikkelt rond thema’s als Techniekpromotie, Ondernemerschap en Integratie.
 

Rob van der Laan (Penningmeester)
 
Opleiding
Na de middelbare school en het vervullen van de dienstplicht heeft Rob het HEAO (richting commerciële economie) aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven doorlopen.
 
Werkervaring
Na het afstuderen in 1993 heeft Rob een half jaar in Gouda gewerkt bij een adviesbureau gespecialiseerd op gebied van detailhandel en franchise. Van 1994 tot 2002 is hij als DGA partner geweest in QIOZ holding BV te Zoetermeer. In deze rol betrokken geweest bij diverse initiatieven. In 2002 heeft Rob zijn aandelen in QIOZ holding BV overgedragen vanwege privé redenen en de afstand naar het bedrijf en is als ZZP-er verder gegaan.
 
Vanaf 2002 is hij werkzaam als financieel bedrijfsadviseur voor MKB bedrijven. Speerpunten van de werkzaamheden: creditmanagement, saneringen, (her)financieringen en schrijven businessplannen.
 
Vanaf 2007 als penningmeester verbonden aan de stichting. Op deze manier in contact gekomen met het onderwijs. Vanaf dat jaar is onderwijs ook een vast onderdeel van de werkzaamheden gaan worden. Met name actief in het MBO en HBO onderwijs op gebied van begeleiding, verzorgen gastcolleges/workshops op gebied van ondernemerschap.